Spesiaalikeissi -esittely

Oletko koskaan miettinyt, miten paljon kehitysvamma voi vaikuttaa jonkun ihmisen arkeen? Miten arki sujuu kehitysvamman kanssa, ja miten se vaikuttaa elämiseen ja ympäröiviin ihmisiin?

Tätä pohdimme blogissamme tulevien viikkojen ajan. Tutustumme eri asteisten kehitysvammaisten ja heidän omaistensa arkeen, sekä pohdimme kehitysvammaisten asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Kerromme myös kehitysvammaisten liitännäissairauksista, ja perehdymme myös siihen, millainen on ammattilaisen näkökulma työskennellessä kehitysvammaisten kanssa. Esittelemme blogissamme myös järjestöjä, joiden tarkoitus on tukea ja auttaa kehitysvammaisia arjen asioissa.

Blogimme parissa työskentelee neljä toisen vuoden sosionomiopiskelijaa Laureasta: Heljä Korhonen, Nathalia Kupsu, Ida Pitkänen ja Asta Savolainen. Blogin kirjoittaminen on osa PaSoVa- opintojaksomme kokonaisuutta. Toivottavasti blogimme avaa uusia näkökulmia ja avartaa ymmärrystä kehitysvamman kanssa elämisen suhteen.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi