Kevään uudet harkkarit esittäytyvät


Syksyn harjoittelijoiden taival markkinointitiimin opeissa on tulossa päätökseensä ja uudet harkkarit ovat astuneet kuvioihin. Tammikuussa kolme uutta markkinoinnin- ja viestinnän harjoittelijaa on aloittanut työnsä. Uusien harjoittelijoiden vastuualueisiin kuuluu viestintä, sosiaalisen median markkinointi ja kouluyhteistöiden koordinointi. Tässä postauksessa pääset tutustumaan uusiin harjoittelijoihin.


Elina Marseglia


Sosiaalisen median markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija


Työtaustat
Kaalipelto on paikka, josta työurani käynnistyi. Sen jälkeen on tullut tehtyä monenlaista työtehtävää mm. sosiaali- ja terveysalalla sekä koordinoinnin parissa. 

Miksi kiinnostuin markkinoinnista? 
Kiinnostus heräsi oman pienimuotoisen someharrastuksen myötä. Nälkä kasvaa syödessä ja niin myös tässäkin tapauksessa halu oppia lisää, joten päädyin vuosi sitten Laureaan opiskelemaan liiketaloutta. 

Motto
Aina on hyvä päivä työskennellä unelmien eteen (ja tietysti grillata myös :D)

Ida Niemi


Viestinnän ja sosiaalisen median markkinoinnin harjoittelija


Työtaustat
Olen ehtinyt olla työurallani jos jonkinlaisessa työpaikassa, aina päiväkodista hotelliin. Eniten työkokemusta minulla on kuitenkin myyjän hommista vaatealalta. Vapaa-ajalla olen tehnyt pieniä sometöitä.

Opiskelu
Opiskelen Vaasan yliopistossa viestintätieteitä ja olen tehnyt sivuaineen markkinoinnista. Nyt maisterivaiheessa olen valinnut suuntautumiseksi digitaalisen median. Sosiaalinen media ja verkkomedia ovat aina olleet kiinnostavia.

Motto
If it’s meant to be, it will be!

Joonas Karvonen


Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija


Opinnot
Olen uusi markkinoinnin harjoittelija ja liiketalouden opiskelija Laureassa. Lähdin opiskelemaan liiketaloutta, sillä halusin syventää osaamistani markkinoinnissa. Tulevaisuudessa toivon työskenteleväni markkinoinnin ammattilaisena esportin maailmassa, joko tapahtumajärjestämisessä tai eri peliorganisaatiossa.

Työtaustat
Lassila & Tikanojalla tein ensimmäisen työharjoittelun palvelukoordinaattorina. Olen myös toiminut Suomalaisessa kirjakaupassa myyjänä, sekä tehnyt töitä logistiikka-alalla.

Fun facts
Rakastan talvea, koska lumi on parasta! Haaveilen omasta omenapuutarhasta ja kasvimaasta. Olisi upeaa tehdä omista omenoista siideriä, sekä kasvattaa kasvimaalla kasviksia syötäväksi.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi