Syksy tuo uusia kuvioita Vantaan järjestöihin

Monelle aikuiselle ja nuorelle syksyn pimeys, kylmenevät päivät ja yöt laittavat harrastukset uusiksi. Tämä taas luo mahdollisuuksia osallistua halutessaan toisenlaisiin toimintoihin. Tällä kertaa esittelen blogissa muutamia vaihtoehtoisia ajankäytön mahdollisuuksia uusien ihmisten ja yhdistysten parissa. Tällä kertaa julkaisussa keskitytään erityisesti siihen, mitä tässä Laurean kampuksen välittömässä läheisyydessä tapahtuu.

Tikkurilan asukastila

Tikkurilaan ollaan avaamassa uusi asukastila ja se sijaitsee tulevaisuudessa mukavasti aivan Tikkurilan Laurean kyljessä olevassa monitoimitalo Liidossa. Tikkurilan asukastila ilmoittaa omilla FB sivuillaan

avajaisten olevan 31.10.2019 klo 14:00. Uudessa asukastilassa on mukavasti otettu huomioon, että tiloihin pääsy on esteetön. Suosittelen tutustumaan asukastilan toimintaan, koska asukastilassa tulee mitä luultavimmin toimimaan Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä monia muitakin toimijoita ja se mahdollistaa tulevaisuuden verkostoitumista. Voisiko uuden Tikkurilan asukastilan sijainti hyödyttää myös Laurean opiskelijoita tulevaisuudessa?

Silkinportin toimintakeskus siirsi toimintansa vanhoista tiloistaan Tikkurilan asukastilaan. Moni toiminto pysyy ennallaan, mutta paikka vain vaihtuu.

Sisäänkäynti Tikkurilan asukastilaan Lummetie 2 A 4. krs

Nicehearts ry

Nicehearts ry:n kertoo omilla sivuillaan muuttaneensa myös Monitoimitalo Liidon yhteyteen ja samaan kerrokseen Tikkurilan asukastilan kanssa. Moni Laurean oppilas saattaa ilman tätä tietoa löytää itsensä väärästä paikasta.

Monitoimitalo Liito

Monitoimitalo Liito tarjoaa tilat mm. nuorten palveluille, kuten Ohjaamo Vantaalle. Ohjaamo kertoo omilla sivuillaan olevansa paikka mistä alle 30 vuotiaat voivat saada maksutonta apua opiskeluun, työllistymiseen ja asumiseen liittyvissä asioissa. Ohjaamossa vietetään ADHD viikkoa ja teeman mukaisesti ohjaamossa ollaan järjestämässä avoin keskusteluryhmä Helsingissä. Ohjaamon sivuja kannattaa käydä välillä tutkimassa, jos on työpaikalle tai asunnon vaihdolle tarvetta. Ohjaamolla voi myös tutustua siellä työtä tekeviin yhdistyksiin, kuten R3:een.

-Petri

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

1 ajatus aiheesta “Syksy tuo uusia kuvioita Vantaan järjestöihin”

Kommentoi