Kokemuksia markkinatutkimus opiskelijaprojektista


Projektissamme olemme tehneet markkinatutkimusta uudelle yritykselle. Projektityöskentelymme on ollut hauskaa ja antoisaa uusien asioiden oppimista.

Projektissamme kaikki ovat olleet uusia opiskelijoita, lukuun ottamatta yhtä henkilöä. Projektiryhmämme on toiminut todella hyvin, koska kaikilla opiskelijoilla on antaa erilaista osaamista projektityöskentelyyn. Kaikki projektin jäsenet pystyvät oppimaan toisiltaan uusia asioita.

Yhteistyökumppanimme on ollut myös koko projektin ajan helposti lähestyttävä ja antanut ohjeistusta tarvittaessa, joten tämä on auttanut todella paljon työskentelyssä. Projektityöskentely on tullut uutena asiana suurimmalle osalle tiimin jäsenistä. Tämä on tuntunut alkuun vaikealta, mutta ajan kanssa työskentelystä on tullut helpompaa ja rennompaa. Tähän on vaikuttanut esimerkiksi se, että tiimin kommunikaatio on parantunut koko projektin ajan. Täten projektityöskentelystä on tullut hauskaa ja helppoa ja tiimi on nauttinut uusien asioiden sisäistämisestä.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi