Kiinnostaako yrittäjyys? Lähde mukaan InnoVillaan!

Hei opiskelija! Olet varmaan joskus miettinyt mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa – eikö vain? Suuntautuminen on ehkä vielä mietinnässä eikä tulevaisuudelle ole selkeää päämäärää. Miltä kuulostaisi se kuuluisa ’’oman jutun tekeminen’’? InnoVillan avulla voit perustaa oman yrityksen jo opiskeluaikoina. Jos mielenkiinto heräsi, kannattaa lukea seuraava postaus liittyen Hyvinkään kampuksen Innovilla-projektiin. 

Alkukevät on mennyt kuin hujauksessa InnoVilla-projektin parissa. Tiimimme sai tehtäväkseen lisätä tietoisuutta InnoVillasta Hyvinkään kampuksella. InnoVillan avulla Hyvinkään kampuksen opiskelijat voivat kehittää yrityksiään ja opinnollistaa yrittäjyyttä. Yrityksen työstäminen tapahtuu joko yksilöprojekteissa tai useamman opiskelijan tiimissä. Opiskelija voi hyödyntää Laurean yritysasiantuntijaverkoston osaamista. (Innovilla, 2023.) 

Miten projektin suunnittelu sitten on lähtenyt käyntiin? Oikein hyvin! Saimme kattavan briiffin, joten tekeminen oli helppo aloittaa. Projektin tavoitteena on, että kaikki Hyvinkään kampuksen opiskelijat tietäisivät InnoVillasta ja siitä, millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa. Yritämme kohdentaa sanomaamme erityisesti sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Suunnittelimme myös ständin pitämistä koululla, sekä viestintää sosiaalisen median kanavien kautta.  

Olemme myös kuvanneet materiaalia, joka ilmestyy InnoVillan sosiaaliseen mediaan lähiviikkoina. Haluamme olla luovia sanoman levittämisessä ja tavoittaa muut opiskelijat mahdollisimman hyvin. Uskomme kuitenkin, että sosiaalisen median kanavat ovat tärkeimpiä väyliä nykypäivän kiireisen opiskelijan tavoittamiseen. Käytämme siis markkinoinnissa eniten niitä. 

Toisaalta myös fyysiset kohtaamiset opiskelijoiden välillä ovat tärkeä vastapaino verkkomaailmalle. Suunnittelemme siis vierailua sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden yrittäjyys-opintojaksolle. Alustavat suunnitelmamme saavat vahvistuksen lähiviikkoina. Projekti on kokonaisuudessa alkanut mukavasti ja tiimi tekee tarmokkaasti töitä tavoitteiden eteen. Ihanaa kevään jatkoa kaikille lukijoille! 

Lähteet: 

Laurea InnoVilla, Viitattu 12.2.2023

https://www.laurea.fi/koulutus/liiketalous-ja-tietojenkasittely/liiketalous-amk/innovilla/

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi