Projektina senioritalon somemarkkinoinnin uudistaminen 

Kevätlukukausi on alkanut ja uudet projektit ovat pyörähtäneet käyntiin. Aloitimme yhteistyön Lauttasaaren senioritalon kanssa, joka on Laurean avainkumppani. Projektimme tarkoituksena on senioritalon somenäkyvyyden lisääminen. Rakennamme mielenkiintoisen somekampanjan, jonka avulla kerromme senioritalon elämästä ja kohtaamisista kuvin ja sanoin. Somekampanjan avulla lähdemme tavoittamaan nykyisiä ja tulevia asukkaita, omaisia ja työntekijöitä.  

: Projektina senioritalon somemarkkinoinnin uudistaminen 

Lauttasaaren senioritalossa asukas saa elää merenrannan äärellä turvallisesti. Talossa tehdään jokaisesta päivästä ainutlaatuinen ja arvokas. Senioritalossa järjestetään yli 400 tapahtumaa vuodessa, joten yhteisöllisyyttä ei puutu. Pyrimme tiimin kanssa toteuttamaan senioritalon arvoja kunnioittavaa somemarkkinointia. 

Toimeksiannon parissa työskentelemme projektimaisesti organisoidussa seitsemän henkilön tiimissä. Meillä on omat vastuualueemme projektipäällikköinä, sihteereinä, viestintävastaavina sekä työhyvinvointivastaavana. Tiimissä on hyvin monimuotoista osaamista ja mukana on erilaisia persoonia. Olen toinen viestintävastaavista ja pääsin heti näin projektin alkupuolella kirjoittamaan ensimmäisen blogitekstin.  

Olemme hyvin innoissamme, että pääsemme työskentelemään juuri tässä projektissa. Tällä kokoonpanolla saadaan toteutettua hyvin mielenkiintoinen ja vaiherikas projekti, joka toivottavasti antaa hyvät eväät niin toimeksiantajallemme kuin meille tiimiläisille! 

Kuva: Pixabay 

Teksti: Waltteri Asikainen, viestintävastaava


Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi