Sälinkään kartanon markkinointisuunnitelma

Ensimmäistä kertaa toimeksiantajaa tapaamassa 6.9.23 Sälinkäällä
Lue lisää Sälinkään kartanosta

https://salinkaankartano.fi

Sälinkään kartanon projekti starttasi heti lukukauden alkuun ja se polkaistiin käyntiin tutustumalla
projektitiimin jäseniin, joukko toisilleen täysin tuntemattomia ihmisiä ensimmäistä projektiaan
aloittelemassa, mitähän tästäkin vielä tulisi!

Heti alkuun jaettiin roolit projektitiimin jäsenten kesken ja projektitiimin roolit jakautuivat
ryhmäläisten kesken seuraavanlaisesti;
Projektipäällikkönä Aaro Rantanen, varaprojektipäällikkönä Joona Hedman, sihteereinä Tanja Ahola
ja Jade Holsti ja viestintävastaavina Elsa Jäske ja Maiju Hiltunen. Työhyvinvoinnista vastaa Mikko
Puronsuu.


Projektiryhmän sisällä on alusta alkaen vallinnut hyvä yhteishenki ja tiimiytyminen on ollut sujuvaa
ja kivutonta, välillä on yhdessä lyöty päätä seinään ja raavittu päätä, jotta ollaan päästy asioissa
etenemään, mutta kuitenkin tiimin kesken on läppä lentänyt ja nauru raikanut. Huumoria ja hyviä
juttuja on riittänyt joka tapaamiselle ja se onkin hitsannut tiimin jäseniä tiiviimmin yhteen
jokaisella tiimin tapaamiskerralla.

Projektitiimi on kuitenkin saanut aikaan myös jotain julkaisukelpoista, Sälinkään kartanon historia ja monipuoliset käyttömahdollisuudet ovat saaneet ideat lentelemään ja parhaat palat onkin yritetty taltioida niin kuviin kuin sanallisiksi tuotoksiksi. Kohteen historiaan on ollut kiinnostava perehtyä, mutta myös ideoida rinnalle uudempia ja nykyaikaisempia tapoja kehittää liiketoimintaa.

Markkinoinnissa isossa roolissa on alusta alkaen ollut Sälinkään kartanon sosiaalisen median kanavien kehitys ja aktivointi. Koska paikan somet ovat lähes yhtä historiallisia, kuin paikka itsessään, on tämä ollut haastavaa, mutta myös samalla innostavaa ja antanut mahdollisuuksia ajatella ”boksin ulkopuolelta” monessakin kohtaa.

Sälinkään kartano 6.9.23

”Viestintä – We got this”

Meidän viestintävastaavien Elsan ja Maijun muodostama viestintätiimi on ollut todellinen ”dream team” alusta saakka, molempien kiinnostus juuri kyseistä roolia kohtaan, sekä yhtenevät ajatukset kuinka roolissa toimitaan on tehneet yhdessä tekemisestä hauskaa ja helppoa. Meitä molempia yhdistää kiinnostus somea ja sen tekemistä kohtaan ja onkin ollut kiinnostavaa ja inspiroivaa jakaa havaintoja ja perehtyä aiheeseen yhdessä syvemmin.

Sosiaalisen median hyödyntäminen projektissa onkin ollut suuressa osassa meidän tehtäviämme ja tätä ollaan edistetty mm. pitämällä kuvaukset Sälinkään kartanolla, tältä reissulta saatiinkin runsaasti materiaalia kuvapankkiin, jota projektin tilaajalle tuotamme. Myös kuvien ja videoiden editoinnin parissa on saatu toteuttaa visioitamme, mikä onkin molemmille ollut sitä kiinnostavinta opiskeltavaa projektin ohessa. Erilaiset algoritmit ja niiden käyttö, sekä eri alustojen tarjoamat mahdollisuudet muokata ja julkaista materiaalia ovat tulleet projektin aikana tutummiksi. Näitä on kiva testailla myös omissa sosiaalisen median kanavissa!

Yhteistyö meillä on ollut hyvin saumatonta ja välillä visiot ja ideat pelottavankin samanlaisia. Kuitenkin yhdessä on ollut ihana innostua milloin mistäkin, työstää ajatusta ja ideaa ja sitten päästä näkemään lopputulos! Kaiken kaikkiaan ei parempaa työparia oltaisi kumpikaan voitu toivoa, ollaan saatu toisistamme niin koulukaverit, työparit kuin siviilielämän ystävät. Mahtava huomata, miten koulussa voi näin aikuisella iälläkin saada uusia, syviä ystävyyssuhteita rakennettua ja ollaankin ehditty jo harmittelemaan projektin päättymistä, sillä se meinaa yhteisen tekemisen vähenemistä

Kuvia kartanon baarista. Kartanolla on A-oikeudet ja tunnelmallinen pieni baari.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi