Blogin päätöspostaus

Moikka kaikki lukijat! Tässä on meidän blogin viimeinen kirjoitus. On ollut mukava pitää blogia pystyssä. Olemme ryhmänä oppineet paljon maahanmuuttajista ja maahanmuuttotyöstä. Olemme kirjoittaneet erilaisia blogipostauksia ja kokoan nyt tähän mitä kaikkea olemme tehneet.

Ensimmäiset postaukset koskivat muun muassa suomen kielen opetusta ja sen tärkeyttä. Kävimme eduskunnassa kuuntelemassa täysistuntoa ja kirjoitimme lakialoitteesta kieltää tyttöjen silpominen. Yksi postaus käsitteli maahanmuuttajien työmarkkinoille pääsemistä ja siihen liittyviä asenteita ja ennakkoluuloja.

Toiset postaukset koskivat muun muassa maahanmuuttoprosessia, miksi Suomeen halutaan muuttaa ja maahanmuuttaja nuorten sopeutumista. Yksi postaus kertoi maahanmuuttaja elokuvasta sekä pakolaiskriiseistä.

Viimeiset postaukset koskivat yksin alaikäisinä Suomeen tulleita pakolaisnuoria sekä maahanmuuttajaeläkeläisiä. Mietimme miksi nimi vaikuttaa työntekoon ja onko mielenterveys kulttuurisidonnaista.

Toivottavasti olette lukeneet uusia asioita meidän blogistamme ja olette tykänneet postauksista. Me toivotamme hyvää loppu syksyä ja alkavaa joulua!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi