Kaikki nuoret tyypit

… tahtoo olla jotakin, kuten Tehosekoittimen hienossa biisissä lauletaan.

Kuva: Free-Photos Pixabaystä

Käsittelemme tässä blogissa nuorten maailmaa 2020-luvun alussa. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme paitsi haasteista, joiden kanssa nuoret kamppailevat, myös hyvistä asioista, joiden ansiosta nuorten on mahdollista olla jotakin, jotakin sellaista, mitä itse haluavat.

Sillä, kyllä, jokaisella nuorella on halu olla jotakin. Olla jotakin jollekin, jotakin itselle ja maailmalle, ja myös oikeus siihen. Mutta sen sijaan, että nuoria kuunneltaisiin ja tuettaisiin heidän pyrkimyksissään saavuttaa haluamiaan asioita, aikuiset hiillostavat heitä monenlaisilla vaatimuksilla. Näiden odotuksien lisäksi vanhempien ikäpolvien maailmankuva asettuu varjona nuorten tulevaisuudensuunnitelmien ylle esimerkiksi terrorismiuhan, eriarvoisuuden ja ympäristökriisin muodossa.

Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Kaikki nuoret tyypit -blogin kirjoittajat Hanska, MC Irtopullakaluste ja Schrodinger ovat sosionomiopiskelijoita, jotka elävät parhaillaan omaa nuoruuttaan täysillä, aina ja edelleen ja välillä mielikuvituksenkin avulla.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi