Erään vaiheen loppu

On tullut aika päättää Pasovan opintojaksoa ja sitä myöden myös blogia. Huh heijaa!

Blogia on ollut mielenkiintoista tehdä ja meistä onkin ollut mielenkiintoista päästä enemmän pohtimaan juurikin yhteiskunnallisia asioita tässä ajassa. Korona on vaikuttanut moneen ja se onkin näkynyt myös meidän blogissamme. Olemme kuitenkin päässeet mielestämme hyvin pohtimaan työllisyyttä, osallisuutta ja tähän liittyviä aihepiirejä.

Blogin tekeminen ja kirjoittaminen ei ole ollut helppo rasti kellekään meistä. Emme kukaan koe blogin olevan se meille itsellemme luontainen tapa pohtia asioita. Ehkä pohdimme enemmän ihan livekeskusteluissa ja omissa ajatuksissamme. Muiden blogitekstejä oli kuitenkin erittäin mielenkiintoista lukea ja saada uusia näkökulmia erinäisiin aiheisiin. Ihanan monipuolinen kattaus yhteiskunnan asioiden kokonaisuudesta näiden blogien kautta.

Vaikka blogin kirjoittaminen onkin ollut pohdituttavaa ja mielenkiintoista, emme usko kukaan aloittavamme mitään blogijuttuja ainakaan ihan lähitulevaisuudessa. Mutta tulipahan kokeiltua.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin, kiitos ja näkemiin!

-Rosa, Laura ja Pia

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi