Tervetuloa blogiimme!

Olemme neljä nuorta kahdenkymmen ikävuoden paikkeilla olevaa sosionomiopiskelijaa, jotka tulevat syventymään nuorison maailman tämän blogin parissa.  

Olemme itsekin vielä nuoria, joten käsityksemme ja kokemuksemme nuorisosta ovat vielä hyvinkin tuoreesti mielessä, sekä osittain vielä ajankohtaisiakin näin nuorina aikuisina.

Haluamme blogissamme tuoda esille ajankohtaisia aiheita, kuin myös herättää keskustelua nuoriin liittyvistä aiheista yleisestikin. Nuorilla on edessä elämässään paljonkin erilaisia kasvun ja muutoksen vaiheita ja haluamme tuoda näitä aiheita esille myös muille nähtäviksi. Nykyään nuorison eläminen on nimittäin hieman erilaista kuin ehkä silloin, kun sinä itse olit nuori.   

Esittelemme vielä, millaisia persoonia tätä blogia on kirjoittamassa!  

Pikku Myy  

“Olen 22-vuotias toisen vuoden sosionomi opiskelija, joka tähtää opinnoillaan kohti varhaiskasvatuksen sosionomin ammattia.  Opintojeni ohelle työskentelen myös lähes täysipäiväisesti asiakaspalvelijana. Elämääni kuuluu paljon erilaisia aktiviteettejä, menoja ja ihmissuhteita, joten elämäni monien asioiden paloittelua yhdessä. Ajatuksenani on kirjoittaa blogiin mm. Nuorten jaksamisesta, tulevaisuudesta sekä median vaikutuksista. “ 

Vanukas 

Heippa! Tämän nimimerkin takana, tätä blogia kirjoittelee nuori sosionomiopiskelija, joka ei vielä tiedä mihin päin opintoja haluaa suunnistaa. Tällä hetkellä eniten kuitenkin kiinnostaa nuorisotyö ja varhaiskasvatus. Joka tapauksessa, opintojeni ohella teen muun muassa keikkaluontaista työtä päiväkoteihin ja kouluavustajan hommia alakouluun. Vapaa-ajalla (silloin kun sitä sattuu olemaan) pidän heppailusta, valokuvauksesta ja kuntosalillakin pyrin käymään. Ihmissuhteet ovat minulle erittäin tärkeitä ja vietänkin hyvin paljon aikaa ystävieni kanssa. “ 

Heinähattu 

“Heinähattu nimimerkillä blogia kirjoittelee tämän porukan vanhin, 25-vuotias sosionomi opiskelija.  Vaikka rakastankin rauhallisia aamuja ja haaveilua, on minulla silti elämässäni jatkuvasti vähintään miljoona rautaa tulessa. Sosionomi opintojeni lisäksi olen kauneudenhoitoalan yrittäjä, teen sosiaaliohjaajan sijaisuutta erityisluokassa, toimin lasten ja nuorten kilpaurheilun valmentajana, sekä olen innokas urheilija ja askartelija. Nuorten kanssa työskentelyn vuoksi blogimme aihe on erityisen lähellä sydäntäni ja aiheita teksteihini aionkin ammentaa omasta elämästäni. Tarkoitukseni on sosionomiksi valmistuttua työskennellä entistä enemmän juuri lasten ja nuorten parissa, mutta eihän sitä koskaan tiedä mistä itsensä tulevaisuudessa löytää. Otan innolla vastaan kaiken mitä tämä elämä tuo tullessaan. “ 

Leppis  

‘’ Täällä toinen 22-vuotias helsinkiläinen, selvästi myös sosionomiopiskelija. Opintojen ohella teen töitä sekä harrastan liikuntaa, lukemista ja hömppäsarjojen katsomista.  

Olen innoissani siitä, että pääsemme tutustumaan nuoriin, sillä nuorten kanssa työskentely ei ole minulle tuttua!’’  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi