Siskonmakkarasoppaa blogin esittely

Olemme neljä toisen vuoden sosionomiopiskelijaa Laurea Tikkurilan kampukselta. Blogissa käsittelemme erilaisia aiheita ja teemoja, jotka tarkastelevat erityislasten tarpeita, tukemista, haasteita sekä myös iloja ja onnistumisia, unohtamatta erityislasten vanhempien sekä sisarusten hyvinvointia ja jaksamista.

Siskonmakkarasoppaa blogin nimen taakse kätkeytyy ajatus siitä, kuinka arki monine haasteineen voi olla välillä aikuisen silmissä aikamoista soppaa ja kuinka erityislapsi tuo siihen mukaan oman mausteensa, mutta kuinka se tuntuu myös lämpimältä, turvalliselta ja maukkaalta, jota mielellään nauttisi lisää. Tervetuloa seuraamaan blogimme mielenkiintoisia ja koskettavia aiheita, joita käsittelemme viikoittain vaihtuvilla teemoilla.

-Elina, Essi, Helina & Iina

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi