Esittelyt

Hei! Ruudun takana kirjoittelee neljä ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelijaa Laurean Tikkurilan kampukselta. Blogimme nimi on Mielenmaisema ja käsittelemme erilaisia asioita opiskelijoiden mielenterveyden näkökulmasta. Blogistamme voi saada mm. käytännön vinkkejä mielen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Valitsimme aiheen sillä se on ajankohtainen, koskettaa myös itseämme sekä haluamme auttaa muita samassa tilanteessa olevia opiskelijoita.  

Yhtenä mielenmaiseman kirjoittajana toimii Anitta. Olen 28-vuotias sosionomiopiskelija Laureasta. Olen kiinnostunut mielen hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä teemoista. Odotan innolla, että pääsemme sukeltamaan mielenmaisemiin ja pohtimaan, miten voimme vahvistaa omaa hyvinvointia sekä jaksamista. 

Hei! Olen Janna, 22-vuotias ja myöskin ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija Laureassa. Olen aina ollut kiinnostunut siitä, miten mielenterveys vaikuttaa erilaisiin ihmisiin erilaisissa elämäntilanteissa ja mistä mielenterveys ja sen ongelmat tulee ja koostuu. Olen innoissani oppia lisää! 

Terve, Olen Jesse, 30-vuotias sosionomiopiskelija Laurean Tikkurilan kampukselta. Mielenterveydessä minua kiinnostaa sen moninaisuus. Mielenterveys kumminkin luo pohjan ihmisen hyvinvoinnille ja muovautuu koko elämämme ajan. Se on voimavara, joka auttaa meitä nauttimaan elämästä. Toivottavasti blogimme anti on Teille opettavaista ja hyödyllistä nyt ja tulevaisuudessa. 

Moikka! Olen Noora, 26-vuotias ja ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija. Opintojen ohella työskentelen lastensuojelun sijaishuollossa. Erityisesti olen kiinnostunut kuntouttavista työmenetelmistä, stressinsietokyvystä ja ihmisen mielen joustavuudesta ja siitä, miten se vaikuttaa meidän hyvinvointiimme. Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä näiden teemojen parissa. 

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiamme! – Anitta, Janna, Jesse ja Noora 

#mentalhealth #wellbeing

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi