Informaatiotulva

Teams – sähköposti – puhelin – Whatsapp – intranet

Onko liian monta paikkaa, missä sinuun koitetaan olla työpaikalla yhteydessä.

Koitan tehdä päivittäisiä askareita kun puhelin soi ja keskustelu alkaa sanoilla ” Laitoin tuossa sähköpostia”.. no en ole nyt kymmeneen minuuttiin sitä kerennyt vilkaisemaan.

Työkaveri ilmoittaa ” Hei et ole vielä osallistunut Teams – kyselyyn minkä laitoin ” Aino sielläkin pitäisi olla jatkuvasti läsnä.

Tuntuu kuin pitäisi olla jatkuvasti kiinni niin monessa paikassa, arkiseen toimintaan vaikuttavia ohjeistuksia jaetaan sähköpostilla, whatsappilla ja team kanavilla. On helppoa unohtaa jokin lukematta.

Pitäisikö kaikki viestintä keskittää kuitenkin yhteen osoitteeseen? KYLLÄ PITÄISI

Meillä on alkanut organisaation Teams- kampanja, missä ilmoitetaan kaiken sisäisen viestinnän tulevan teamsin kautta. Kaikille työkalu ei ole tuttu entuudestaan, ja sen käyttöä on ihmetelty, mutta tulokset puhuvat puolestaan.

Suosittelen sisäisen viestinnän siirtämistä pois sähköpostista, mikäli samaa sähköpostia käytetään myös ulkoisen viestintään, asioiden pitäminen hallinnassa, on huomattavasti helpompaa.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi