Markkinoinnin ja viestinnän kevään harjoittelijat 

Hei! Olemme Laurean kevään 2023 uudet viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijat. Ensimmäisessä postauksessa kerromme hieman itsestämme ja odotuksistamme harjoitteluun liittyen. Kevään aikana tarkoituksenamme on päivitellä fiiliksiä kuluneesta harjoittelusta. Tervetuloa matkaamme!

Juho Lumiaho, videotuotanto

Moikka! Olen Juho, tämän kevään videotuotannon harjoittelija. Tuleva harjoitteluni tulee pääosin pitämään sisällään videoiden kuvaamista ja leikkaamista. Odotan innolla, että pääsen kehittämään osaamistani näissä tehtävissä.  

Kiinnostus videoiden tekemiseen heräsi valokuvausharrastuksen myötä, joka on ollutkin osa elämääni jo pitkän tovin. Vapaa-ajallani pidän luonnosta liikkumisesta ja valokuvaamisesta. Yksittäisiä keikkoja lukuun ottamatta olen nyt päässyt ensimmäistä kertaa media-alan töihin, josta olen erittäin innoissani. 

Karoliina Hannula, sosiaalisen median markkinointi

Heips, olen Karoliina, kevään sosiaalisen median markkinoinnin harjoittelija. Opiskelen liiketaloutta toista vuotta ja suuntaudun opinnoissani markkinointiin. Opintojeni aikana olen tehnyt erilaisia markkinointiprojekteja, mutta nyt harjoittelun myötä pääsen ensimmäistä kertaa työskentelemään oikean markkinointitiimin kanssa.  

Harjoittelun aikana olen vastuussa muun muassa Laurean somekanavien ylläpitämisestä ja päivittämisestä sekä maksullisen mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Toivon, että pääsen harjoittelun aikana näkemään sen, mitä kaikkea julkaisujen taustalla tapahtuu. Odotan harjoittelulta käytännönläheisyyttä ja hyödyllistä kokemusta tulevaisuuttani ajatellen.

Ida-Maria Peltoniemi, viestintä

Moro! Olen Ida-Maria, tämän kevään viestintäharjoittelija. Opiskelen digitaalista kulttuuria Turun yliopiston Porin kampuksella viidettä vuotta. Valmistuminen olisikin enää gradua vaille valmis.

Olen pienestä pitäen tykännyt kirjoittamisesta. Opintojeni myötä kiinnostukseni viestintää ja siihen liittyviä teemoja kohtaan on syventynyt entisestään. Tulevaisuudessa olisinkin halukas työskentelemään viestinnän työtehtävien parissa.  

Olen opintojeni aikana saanut hieman kokemusta viestinnästä, mutta nyt pääsen ensimmäistä kertaa työskentelmään viestintätiimin osana . Harjoittelujakson aikana vastuualueitani tulee olemaan tiedotteiden, uutisten ja haastatteluiden kirjoittaminen verkkosivuille sekä opiskelija- ja henkilöstöintraan. Toivon myös pääseväni perehtymään viestinnän saavutettavuuteen liittyviin teemoihin sekä someviestintään.

Alina Malmström, hakijamarkkinointi

Moikka, olen Alina ja toimin tulevana kevätlukukautena markkinoinninharjoittelijana. Olen kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Laurean Hyvinkään kampukselta. Pääpaino opinnoissani on projektijohtaminen ja markkinointi.  

Markkinoinnissa kiinnostaa etenkin luova, visuaalinen tekeminen sekä erinäiset sidosryhmät huomioonottava näkökulma. Nyt pääsen testaamaan ja kehittämään opintojen aikana saatuja taitojani oikeissa työelämän projekteissa mahtavan markkinointitiimin tukemana. 

Markkinointiharjoittelijana tulen työskentelemään vahvasti hakijamarkkinoinnin parissa, päävastuuni ollessa kouluvierailuiden koordinointi. Tämän kokonaisuuden lisäksi pääsen osallistumaan erinäisiin markkinointikampanjoihin niiden eri vaiheisiin aina suunnittelusta toteutukseen. 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi