Kuulumisia projektitiimi Rantalaiselta

Projektimme Tilipalvelu Rantalaisen kanssa alkoi syyskuun alussa. Projektitiimimme koostui alun perin viidestä opiskelijasta, joista valitettavasti kaksi on joutunut jättämään projektin kesken, joten verrattain pienellä ryhmällä olemme liikkeellä.  

Yhteistyöyrityksemme Rantalainen Oy on yksi Suomen tunnetuimmista ja isoimmista taloushallinnon palveluita tarjoavista yrityksistä. Rantalainen palvelee asiakkaitaan yli 800 työntekijän voimin sekä verkossa että laajalti ympäri Suomen myös yli 40 toimipaikan voimin. Yritys tarjoaa modernit sekä kattavat taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille sekä muille organisaatioille. Rantalaisen vahvat perinteet sekä tietotaito jo vuodesta 1972 tarjoavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Yhtiön laaja verkosto ja osaaminen antavat projektitiimillemme mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä taloushallinnon saloihin tutustumiseen.  

Projektimme päätavoite on selvittää Rantalaisen asiakkaiden kokemuksia yrityksen digitaalisista palveluista sekä verrata niitä kilpailijoiden vastaaviin. Teemme kyselytutkimuksen Rantalaisen asiakkaille, minkä pohjalta projektitiimimme antaa oman kehitysehdotuksen yritykselle. Taloushallinnon alalla on todella kova kilpailu Suomessa, joten erottautuminen muista on vaikeaa. Tiimimme pyrkii luomaan omien taitojen avulla uusia näkökulmia yrityksen digitaalisiin palveluihin. Laurea on tehnyt Rantalaisen kanssa yhteistyötä jo vuosia, mikä näkyy jokapäiväisessä tekemisessä. Rantalaisen palveluhenkisyys ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Yhteistyöllä saavutamme varmasti parhaan mahdollisen tuloksen.  

Projektimme tavoitteet ovat selkeät, mikä helpottaa päivittäistä työtä paljon. On myös tärkeää tavoittaa yhteistyökumppani helposti ja nopeasti, jotta työ etenee sujuvasti. Tiimimme sisällä on miellyttävä ja rento ilmapiiri mikä on erittäin mukavaa.

Rantalainen ja Laurea sopivat vuonna 2020 avainkumppanuussopimuksen, joten yhteistyö on varmasti sujuvaa myös jatkossa.

Mukavaa syksyn odotusta Team Rantalaiselta! 🙂

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi