Voisit sinäkin hyvin. – Hyvinvoiva opiskelija -teemaviikko

Projektimme Hyvinvoiva opiskelija -teemaviikko on startannut vauhdikkaasti markkinointimateriaaleja tehden, ja koko tapahtumaviikkoa hahmotellen. Projektitiimin tehtävänä on hoitaa koko tapahtumaviikon markkinointi, ja sosiaalisen median kanavaksi valikoituikin Laurean Instagram ja Facebook. Opiskelijat pääsevät osallistumaan tapahtumaviikon menoon ja meininkiin myös striimauksen välityksellä! 

Tiimimme visuaalisesti lahjakkaat opiskelijat ovat saaneet luotua Laureaan ja HAMK:iin vietäviä julisteita ja postereita, joista tullaan näkemään tapahtumaviikkojen ohjelmaa ja aikataulua! Tapahtumaviikosta päästään nauttimaan Hyvinkään Laureassa ja Hämeen Ammattikorkeakoulussa Hämeenlinnassa 15.-19.11.2021.

Hyvinvoiva opiskelija -teemaviikko on yksi osa Yhdessä lisää yritteliäisyyttä (YLY) -hanketta, johon kuuluu muun muassa myös Hyvinkään Laurean korkeakouluopiskelijoiden liikuntamahdollisuuksien lisäämistä, sekä Hyvinkään lukiolaisten sijoitustoiminnan edistämistä. 

Projektitiimin kesken vallitsee rento ja huumorilla höystetty ilmapiiri, joten työnteko rullaa eteenpäin vauhdilla. Tapahtumaviikon lähentyessä myös työtahti alkaa kiihtyä, ja markkinointimateriaaleja aletaan pikkuhiljaa tuomaan päivänvaloon. 

Tapahtumaviikko järjestetään tänä vuonna ensimmäisen kerran, ja toivoisimme tapahtumalle hyvää menestystä ja jatkoa. 

Ihanaa syksyä kaikille, toivottavasti näemme tapahtumaviikolla!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi