Kaarikeskussäätiön viestinnän kehittäminen – aika rientää projektia touhutessa 

Moikka!

Tammikuussa alkanut yhteistyöprojekti Laurean avainkumppanin Kaarikeskussäätiön kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Projektitiimissämme on viisi tammikuussa Hyvinkään kampuksella aloittanutta opiskelijaa, joista kolme ovat monimuoto-opiskelijoita ja kaksi ovat päiväopiskelijoita. Projekti toteutetaan etätoteutuksena, mutta olemme siitä huolimatta tutustuneet toisiimme ja oppineet paljon. Kahden kuukauden aikana olemme oppineet, mitä projektioppiminen tarkoittaa ja mitä se sisältää. Uskon kuitenkin, että vasta projektin jälkeen jää selkeämpi kuva, mitä P2P oppiminen oikeasti tarkoittaa.  

Teemme projektissa kyselytutkimuksen Kaarikeskussäätiölle. Kyselyn tarkoituksena on selvittää, tarvitaanko sosiaalista mediaa tiedonvälitykseen Kaarikeskussäätiössä. Tulemme tekemään somesuunnitelman kyselyn tulosten perusteella sekä mahdollisesti pidämme pienen koulutuksen Kaarikeskussäätiön somevastuulliselle. 

Kaarikeskussäätiö on vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskus 

Teimme projektin alussa Kaarikeskussäätiöstä nykytila-analyysin, jossa selvitimme muun muassa. ketä heidän kilpailijat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat sekä mitä Kaarikeskussäätiö tarjoaa. Helmikuu lennähti nopeasti tutkimusta valmistaen. Teimme helmikuun aikana tutkimussuunnitelman ja muut tutkimukseen liittyvät dokumentit valmiiksi.  

Maaliskuun alussa pidimme osaamisen näytön, jossa esitimme toisen tiimiläisen tekemän tietoperustan. Sekä kysely lähetettiin vastaanottajille. Projektin väliarviointi myös lähenee. Maaliskuun aikana pääsemme analysoimaan kyselyn tuloksia sekä valmistelemaan toista tietoperustaa. Kaksi kuukautta projektia jäljellä, ja tekemistä riittää. Ahkeralla työllä ja hyvällä asenteella tulemme saamaan projektin valmiiksi. Mielenkiinnolla odotamme, miltä kyselyn tulokset näyttävät.  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi