Laurean urapalveluiden kehittäminen

Hei!

Projektimme on lähtenyt mallikaasti käyntiin sillä ryhmämme projektipäälikkö ja varaprojektipäällikkö ovat kokeneita konkareita jotka ovat osanneet auttaa tietoperustan, sekä muiden visaisten kysymyksien kanssa. Loput projektiryhmämme opiskelijoista ovat hyvinkään Laurean ensimmäisen vuoden opiskelijoita ja Otaniemien opiskelijoita, joilla ei ole ollut vielä P2P-oppimismallista vielä kokemusta. Tästä huolimatta projektin aloittaminen on ollut mielekästä ja rento ilmapiiri mahdollistaa omaa kehittymistä, sillä tässä ryhmässä virheitä saa tehdä.

Projektimme tavoitteena on rakentaa tradenomiopiskelijoille selkeä opas uramahdollisuuksista, joka voisi olla esimerkiksi tutoreiden tukena. Tarkoituksemme on luoda laaja-alaiset kartat toimista ja mihin suuntaan rekrytointitarpeet ovat kullakin toimialalla menossa. Aikomuksemme on myös helpottaa opiskelijan urasuunnittelua ja ymmärrystä oman alan työllistymismahdollisuuksista. Meidän päämäärämme on kehittää urapalvelua niin, että se antaa hyvät valmiudet opiskelijalle heti opintojensa alussa.

Projektiryhmäämme kuuluvat Teemu parkkinen, Amin Ahmed, Abdulkdir Wehdliye, Mohamed Kahiye, Mia Tarino ja Amanda Vuorinen.

Mielekästä kevättä toivoo meidän projektiryhmämme!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi