Taloudellisen hyvinvoinnin tapahtuma etenee

Heippa! Tässä blogissa kerromme meidän projektimme aloituksesta sekä kulusta! 

Tapasimme projektiryhmän kanssa ensimäistä kertaa pre-briiffissä, jossa tutustuimme toisiimme sekä kävimme läpi projektin aihetta. Seuraavana oli tapahtuma briiffi jossa tapasimme toimeksiantajamme ja jaoimme projektin roolituksen. Tämän jälkeen olemme aloittaneet suunnittelemaan YLY-hanke tapahtumaa Hyvinkään lukiolle, joka järjestetään hyvinvointiviikolla.  

Olemme viikoittaisissa tapaamisissa suunnitellut tapahtuman edistymistä ja edenneet mainiota vauhtia. Olemme saaneet kaksi eri esiintyjää ja keksineet paljon erilaisia aktiviteetteja kuten: onnenpyörä ja juomapong. Tapahtuman ideana on opettaa lukiolaisille talouden hallintaa ja aiheeseen liittyviä arkisia ydinkohtia.  

Tapahtumaviikon ohella olemme tehneet tietoperustat aiheesta, jotka tukee tapahtumaviikon suunnittelemisessa sekä olemme tehneet ryhmän jäsenten tietoperustoista osaamisen näytöt.  

Kävimme myös Hyvinkään lukiolla tapaamisessa toimeksiantajan kanssa ja esittelimme tilannekatsauksen projektin edistymisestä ja tapahtumaviikon toimenpiteistä. Kävimme läpi myös ennakkomarkkinoinnin ajankohtaa ja toteutusta, jossa päätimme julkaista mainoksen tapahtumaviikosta noin viikko ennen tapahtumaa lukion ruokalan näytölle. Olemme myös julkaisseet Hyvinkään lukion instagram tilillä ennakkomarkkinointiin liittyvän postauksen.

Mukavaa syksyn jatkoa 😊 

Ystävällisin terveisin

Taloudellisen hyvinvoinnin YLY-tiimi!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi