Perehdytysopas Itämeren parhaalle työpaikalle – Eckerö Linelle 

On tullut aika kertoa teille projektimme tuloksista ja loppuvaiheesta, joka on ollut täynnä oppimista, tiimityötä ja onnistumisia. Projekti, jonka tavoitteena oli perehdytysoppaan toteuttaminen Laurean avainkumppaniyritykselle Eckerö Linelle, on saatu hienosäätöä vaille valmiiksi, ja haluamme jakaa kanssanne projektin tulokset ja onnistumiset. 

Lue lisää: blogikirjoitus projektista sen alkuhetkillä: Työelämäyhteistyötä Itämerellä – Laurea Showcase 

Tavoitteena perehdytysopas, joka vie uuteen työmaailmaan 

Projektimme tuloksena syntyi kattava perehdytysopas asiakasyritykselle, jonka työympäristö poikkeaa merkittävästi perinteisestä. Laivassa työskentely asettaa omat haasteensa uusien työntekijöiden sopeutumiselle työyhteisöön. Perehdytysoppaan avulla pyrimme tarjoamaan selkeän ja informatiivisen polun uusille työntekijöille, jotta he voisivat nopeasti ottaa haltuun työtehtävänsä ja tarjoamaan matkustajille Itämeren parasta palvelua. 

Perehdytysopas on nyt valmis käyttöönotettavaksi ja se tarjoaa kattavan kuvauksen laivan toimintaympäristöstä, turvallisuudesta, ja organisaatiosta, sen strategiasta ja arvoista. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman tiivistä yhteistyötä Eckerö Linen edustajien kanssa ja omistautumista kaikilta projektitiimin jäseniltä. 

Hyöty avainkumppaniyritykselle 

Eckerö Linelle tämä perehdytysopas merkitsee paljon: Se auttaa uusia työntekijöitä tuntemaan itsensä tervetulleeksi työyhteisöön ja pääsemään sen osaksi nopeammin ja tehokkaammin. Perehdytysopas auttaa lisäämään työhyvinvointia ja avaa uudelle työntekijälle yrityksen arvot ja toimintatavat selkeästi.   Toivomme että tämä opas tulee toimimaan arvokkaana työkaluna, joka edistää Eckerö Linen työntekijäkokemusta ja kilpailukykyä työmarkkinoilla. 

Perehdytysoppaan tueksi tiimimme loi lisämateriaalia tekemällä perehdytyskortin ja toimintaohjeen ensimmäistä työpäivää varten. Tekemämme perehdytyskortin avulla voidaan varmistaa, että työntekijä on saanut kaiken tarvittavan tiedon ja eri perehdyttäjät tietävät missä vaiheessa perehdytys on. Lisäksi laadimme mobiiliystävällisen ensimmäisen päivän toimintaohjeen. Ohjeesta löytyy yhdellä silmäyksellä kaikki tarvittava tieto laivalle saapumisesta ja siihen liittyvistä mahdollisista haasteista. 

Repullinen oppia tulevaisuuden projekteihin 

Projektin aikana opimme paljon, niin itsestämme kuin asiakasyrityksestäkin. Näitä oppeja voimme hyödyntää tulevissa projekteissa. Lisäksi tunnistimme joitakin kehityskohteita, joiden avulla voimme entisestään parantaa työskentelyämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaillemme. 

Haluamme lopuksi kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana tässä matkassa. Kiitos Eckerö Linen Mikalle ja Minnalle, jotka ovat olleet avoimia ja omalta osaltaan vaikuttaneet siihen, että projekti onnistui näin hyvin ja edellä aikataulusta. Kiitos myös projektitiimille ja ohjaajalle. 

Kiinnostuitko projektiopiskelusta Laureassa? Haluatko töihin Itämeren parhaaseen työpaikkaan? 

Laurean opiskelija, tutustu Pepissä syksyn projektiopintotarjontaan. Ilmoittautuminen syksyn opintoihin on 20.-26.5.2024.  

Laurean opiskelijaksi voit hakea syksyn yhteishaussa. Yhteishaku alkaa 28.8.2024. 

Tutustu Eckerö Linen avoimiin työpaikkoihin täältä: Töihin Eckerö Linelle | Eckerö Line (eckeroline.fi) 

Lähde: iStock Dzmitry Dzemidovich 

Kirjoittanut Kati Sundström ja Ursula Lagoudaki

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi