Heipä hei….

Hei vihdoin minäkin sain tehtyä ensimmäisen postaukseni. Alkuun marinaa, kuinka haastavalta tämän blogin aloitus on tuntunut….. Vaikkakin en edes tiedä miksi? Ehkä saamattomuutta? Ehkä vaan rohkeuden puutetta? Mitä kirjoitan? Kuinka osaan kirjoittaa “oikeanlaista” tekstiä?

Seuraavaksi yksi syy siihen, ettei tämä ole lähtenyt oikeen nousuun… Olin ajatellut, että blogin kirjoittaminen kulkisi luontevasti projektin rinnalla tukien omia pohdintoja siihen liittyen. Nyt projektin toteutus muuttui teoreettiseksi raportoinniksi siitä, mitä se olisi voinut olla tai mitä siellä olisi voinut tehdä? Jäänkin pohtimaan seuraavan postauksen aihetta mistä teille kirjoittaisin.

Hyvinhän tämä postauksen aloitus meni… Sain tänne jo tekstiä. Pidän tätä ensimmäistä itselleni harjoitusversiona ja seuraavaan kertaan lupailen jo enemmän projektin aiheeseen liittyvää…

vv

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

1 ajatus aiheesta “Heipä hei….”

  1. Hei Virpi!

    Osaan samaistua tuohon tunteeseen. Itselleni tämä tehtävä, blogin kirjoittaminen siis, tuntui isolta kynnykseltä ja ihan mahdottoman haasteelliselta. Minulla on myös aavistus siitä, että emme ole yksin näiden ajatusten kanssa.
    Huomasin kuitenkin ilokseni, ettei se ollutkaan niin kamalaa tai vaikeaa, kuin olin ajatellut.
    Uskon, että sinäkin saat ajatuksiasi tänne tuotettua.
    Tsemppiä!!

Kommentoi