SuomeaYhdessäKaverit

Tasa-arvosta jatkoa

Halusin jatkaa tasa-arvon merkeissä myös tätä seuraavaa blogipostausta. Projektissamme olisimme halunneet käydä Kaverikerholaisten kanssa läpi sanastoa tasa-arvoon liittyen ja pohtia sitä, että miten Suomessa tasa-arvo näyttäytyy myös ihan käytännössä. Projetissamme tiesimme, että asiakkaat ovat Suomen kielen taidoiltaan hyvin vaihtelevassa oppimisvaiheessa. Olisi ollut mahdollista, että jpukossa olisi ollut henkilöitä, joilla suomen kielen taitoa ei olisi ollut

Tasa-arvosta jatkoa Read More »

Epidemia syventää epätasa-arvoa

Vähän vahingossa eksyin netin iheellisessä maailmassa lukemaan artikkelia, joka löytyy lehdestä mitä en koskaan aikaisemmin ole lukenut. Maaseuduntulevaisuus ja politiikka, voi apua ei yhtään omaa kiinnostuksen aihepiiriä:) Otsikko kuitenkin herätti mielenkiintoni ja pian jo luin tekstiä. Huomasin lukiessani, että artikkeli käsittelee tämän koronan myötä aihetta tasa-arvo, mikä olisikin ollut meillä yksi projektikäyntimme teemoista.

Epidemia syventää epätasa-arvoa Read More »

Moikka

Itselleni osui ryhmästämme ensimmäinen vuoro kirjoittaa blogia. Olen kovasti pohtinut asiaa projektiimme liittyen. Ensimmäisellä käynnillämme aiheena on esimerkiksi tasa-arvo ja nyt pitäisikin alkaa pohtimaan sisältöä sinne käynnille. Siltikin ajatukset ja pohtiminen ovat muualla.

Moikka Read More »