Kaverikerho ja me

Moikka, olemme kolme Tikkurilan Laurean sosionomiopiskelijaa. Työskentelemme opintojemme ohella kaikki Vantaan varhaiskasvatuksessa ja meillä on jo mittava työkokemus alalta. Blogi on osa yhtä opintojaksoamme. Blogissa kästtelemme valitsemamme projektiin liittyviä aiheita. Projektin toteutamme SPR:n Herttoniemen osaston maahanmuuttajille suunnatussa kotouttamistoiminnassa kaverikerhossa. Valitsimme projektin, jotta näkisimme ja oppisimme jotain uutta sekä saisimme uusia kokemuksia sosionomin koulutuksen erilaiselta osa-alueelta. Näin pääsemme pois omalta mukavuusalueelta. Haluamme kehittää omaa ammattiosaaamistamme ja tutustua uuteen toimintaan.

Ensimmäinen käyntimme on viikolla 12, jollon pääsemme tutustumaan kaverikerhon toimintaan sekä osallistumaan sen viikon teeman mukaiseen ohjelmaan. Aiheena silloin on rasismi ja tasa-arvo.

Terveisin VV, KH ja TM

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi