Moikka kaikille!

Kevättä mennään kovaa vauhtia eteenpäin. Luonto heräilee talven jäljiltä ja ulkoillessa voi bongata leskenlehtiä ja muuta kaunista. Monella on aikaa nyt katsoa pidempään ja tarkempaan. Aurinko on hemmotellut meitä useana päivänä. Linnun laulukin kuuluu nyt selvemmin, kuin aikaisemmin.

Luonto ei kerro tarinaa muusta, kuin itsestään ja elää omaa elämäänsä. Luonto voi nyt hyvin, eikä sillä ole mitään hätää. Ihmisillä kuitenkin, niin luonnossa liikkuessa, kuin kaupungillakin tai omissa kodeissaan on tieto, tieto siitä, mitä maailmalla tapahtuu. Tämä todellisuus on raskasta kannettavaa ja silti pitäisi pyrkiä viettämään mahdollisimman normaalia elämää tiettyjen rajojen sisällä.

Sen takia palasin taas meidän tehtävämme pariin, yhteiseen projektiin. Se ei nyt kuitenkaan toteudu samanlaisessa mittakaavassa, kuin olimme suunnitelleet ryhmäni kanssa. Käynnit Kaverikerhoon peruuntuivat, mutta aiomme silti esitellä teille suunnittelemaamme materiaalia ja ideoita, jotta tietäisitte mitä olisimme Kaverikerhossa toteuttaneet. Niistä lisää myöhemmin..

Ihanaa alkavaa viikkoa ja pysytään terveinä!

–Tanja–

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

2 ajatusta aiheesta “Moikka kaikille!”

  1. Olipa ihanaa lukea kevvyt teksti luokkakaverin kuulumisista ja keväästä! <3 Itsestä tuntuu helposti, että tänne blogiin kirjoittelu tarvistisi aina jotain syvällistä ja ajatuksia herättävää analysointia, jolloin rima kirjoittamiseen nousee turhan korkealle. Varsinkin nyt, kun yksi ja sama aihe on kaikkien huulilla, on ihanaa keventää ajatuksia jollakin mukavalla. Huomaan, että hömppä tv, kevyet podcast aiheet ja meikkivideot tekevät tässä tilanteessä enemmän kuin hyvää. Myös tekstissäsi kuvailema kevääseen heräilevä luonto auttaa jaksamaan.
    Aurinkoista viikkoa!

  2. Hei Mariina!

    Kiva kuulla, että kirjoituksestani oli sinulle iloa ja pääsit kiinni ajatukseeni ja heräilevän luonnon voimaan. Luonnosta, jos mistä saa energiaa. Se on totta, että myös kevyemmät tekstit ja niiden kirjoittaminen tulevat välillä tarpeeseen. Monien postausten aiheet ovat hyvin raskaita, vaikka ovatkin mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä. Molempia niin kevyitä, kuin raskaampia aiheita on hyvä vuorotella omissa kirjoituksissaan ja lukemisessa. Tästä tulikin mieleeni, että voisin kaiken tämänhetkisen vastapainoksi etsiä itselleni jotain kevyttä lukemista opiskelu kirjojen lisäksi…ehkä jokin kiva mieltä virkistävä kirja. Kiitos tästä ajatuksesta!

    —Tanja—

Kommentoi