Jäähyväiset

On aika saattaa päätökseen meidän blogiprojektimme matka. Blogissamme käsittelimme koronan ja etäkoulun vaikutuksia nuorison hyvinvointiin. Käsittelimme myös koronapandemian vaikutuksia varhaiskasvatuksessa sekä lastensuojelussa.  

On ollut mielenkiintoista kirjoittaa ensimmäinen avunhuuto blogia. Välillä aiheiden etsiminen oli vaikeaa, sillä aiheita olisi ollut niin paljon. Sitten, kun sai aiheesta kiinni, niin kirjoittaminen lähti sujumaan jouhevasti. Poikkeusolot näkyivät kirjoittamisen aiheissa, mutta myös paljon meidän kirjoittajien mielessä. Showcase oli hyvä alusta jakaa ajatuksia muidenkin ryhmäläisten kanssa, koska emme ole nähneet kevään aikana lainkaan oman etäkoulumme takia.  

Oppimisalustana ja prosessina tämä oli ehdottomasti hyvä ja erilainen tapa. Omien kirjoitusten julkaiseminen jännitti joka kerta, mutta oli kuitenkin mukava lukea muiden kommentteja sekä jaettuja ajatuksia kirjoitetuista aiheista.  

Toivottavasti julkaisumme ovat tuoneet lukijoille uusia näkökulmia ja ajatuksia yhteiskunnallisesti pinnalla oleviin asioihin ja uutisiin.  

On aika kiittää ja kumartaa tiimimme puolesta.  

Anne, Nora ja Mari  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi