Näkymätön koti

Olemme ensimmäisen vuoden polkuopiskelijoita sosionomipuolella. Tulevan kevään aikana pidämme asunnottomuutta käsittelevää Näkymätön koti- blogia, jossa pohdimme erilaisia asunnottomuuteen liittyviä ilmiöitä. Käsittelyssämme on mm. kodin merkitys, Suomen kodittomuuden historia ja nykyisyys, eri ihmisryhmien kodittomuuden kokemukset, sekä kodittomuuden suhde vallitsevaan koronatilanteeseen. Tulemme peilaamaan ajatuksiamme mm. ajankohtaiseen uutisointiin, sekä aiheeseen liittyvään populaarikulttuurin antiin. 

Kodittomuus on hyvinkin läsnä ympärillämme, jos vain avaamme silmämme. Kodittomaksi joutuminen ei ole iästä, sukupuolesta, varallisuudesta ta uskonnosta riippuvaa. Jokaisella kodittomalla on oma tarinansa kerrottavana asunnottomuutensa taustalla. Tavoitteenamme onkin kevään aikana laajentaa mahdollisimman monipuolisesti niin meidän kuin teidän ymmärrystä tästä hyvinvointivaltiomme pohjaa nakertavasta ilmiöstä.

Toivomme tunteita ja ajatuksia herättäviä lukuhetkiä blogimme parissa!

Terveisin,

AnSa, Elmeri, Adas & MarLa

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi