Kultainen nuoruus

”Lapsena tuntenut murheita en, riemuja vain, kohdata sain. Siksi kai aika tuo onnellinen, säilyykin muistelmissain. Ei kultainen nuoruus,
jää unholaan.”

Millaisen murroksen nuoruus on kokenut sitten Olavi Virran vuonna 1962 levyttämän Kultainen nuoruus-kappaleen? Miksi osa nuorista voi huonommin tänä päivänä ja kuinka nuorten hyvinvointia voitaisiin kohentaa?

Tätä blogia ylläpitää kolme toisen vuoden sosionomiopiskelijaa, joita kiinnostaa tämän päivän nuorten hyvinvointi. Nostamme blogissamme esiin viikoittain ajankohtaisia nuoria koskettavia asioita ja pohdimme kuinka nuorten jaksamista ja hyvinvointia voisi tukea. Koemme tärkeäksi ennaltaehkäisevän työotteen ja matalankynnyksen avunsaannin mahdollisuuden, jotta nykypäivän nuoret saisivat kokea kultaisen nuoruuden.

Ota blogimme seurantaan ja kommentoi vapaasti tulevia postauksia, jos sinua kiinnostaa miten nuoret voivat!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi