LGBTQ+ väriä elämään

“Anna kasvot rohkeudelle, rakkaudelle ja vapaudelle.” – Tom of Finland

Lähde Pixabay

Seksuaalivähemmistöjen oikeudet ovat olleet viime vuosina runsaasti esillä sosiaalisessa mediassa ja lipputangoissa liehuu värikkäät Pride-liput. Kun kirjoitamme tätä ensimmäistä blogi postaustamme, vietetään samalla vuosittaista Helsinki Pride viikkoa. Siksipä me neljä sosiaalialan toisen vuoden opiskelijaa päätimme kirjoittaa aiheesta blogin. Blogin avulla haluamme tukea seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, oppia lisää sekä tuoda aihetta esille myös muiden tietoisuuteen.

Tämän syksyn aikana tulemme kirjoittamaan teille useista eri teemoista, jotka koskevat sekä Suomen että ulkomaiden seksuaalivähemmistöjä. Tulemme kirjoittamaan muuan muassa Helsingin tunnetusta DTM-homobaarista ja Suomen yhdestä tunnetuimmasta sosiaalisen median vaikuttajasta, Henny Harjusolasta. Tulemme lisäksi kirjoittamaan vakavemmista aiheista, kuten translain uudistuksesta ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista.

Toivottavasti viihdytte syksyn matkassamme!

Värikkäin terveisin Jennica Kalland, Julia Fransas, Lotta Lehtonen & Krista Jurvelin

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi