Tervetuloa

Olemme kolme toisen vuoden sosionomiopiskelijaa Laureasta. Nimemme ovat Mina Arffman, Nauristo ja Ronjuska. Tässä blogissa tutustumme mielenterveyden laajaan aihepiiriin. Tarkastelemamme aiheet käsittelevät mm. työhyvinvointia, arjen mielenterveyttä ja sen haasteita sekä mielenterveystyön yhteiskunnallisia ulottuvuuksia.

Mielenterveys on ihmisen hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn perusta. Mielenterveyden vaikutukset ovat yhteiskunnallisia, taloudellisia, sosiaalisia ja terveydellisiä, ja ne limittyvät toisiinsa luoden haasteita, joita voi olla vaikea käsitellä ja ratkoa. Pyrimme tämän blogin avulla avaamaan mielenterveyteen liittyviä käsitteitä ja auttamaan lukijoitamme oman hyvinvointinsa ymmärtämisessä.

Kuva: Pixabay

Blogia päivitetään säännöllisesti tämän syksyn ajan ja blogitekstimme julkaistaan torstai-iltaisin. Tervetuloa kanssamme matkalle mielenterveyden kiinnostavaan maailmaan.

Kirjoittajat: Mina Arffman, Nauristo ja Ronjuska.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi