11-vuotiaan elämää sijaishuollossa – Esittely

Tervetuloa lukemaan blogiamme sijaishuollosta! Olemme neljä Laurean sosionomiopiskelijaa, joilta löytyy yhteinen mielenkiinnon kohde lastensuojeluun. Käsittelemme blogissamme sijaishuoltoa eri näkökulmista. Blogimme pohjautuu lainsäädäntöön, mielenkiintoisiin artikkeleihin, kokemuksiimme sekä opintojaksomme asiakas-caseen, jossa 11-vuotias on päätynyt sijaishuollon piiriin.   

Tulemme kirjoittamaan sijaishuollon menneisyydestä, tulevaisuudesta, merkityksestä, syistä ja huostaanoton vaikutuksesta lapseen niin ammattilaisen-, vanhemman-, kuin kokijankin eli sijoitetun lapsen näkökulmasta. Pidämme tätä blogia seuraavan 12-viikon ajan ja jokainen ryhmämme jäsen kirjoittaa blogiin omalla vastuuviikollaan.  

Toivomme, että blogimme herättää lukijoissa ajatuksia siitä, kuinka sijaishuollon vaikutus näkyy ja kuuluu yhteiskunnassamme.

Antoisia lukuhetkiä! 

  • Sonja, Saara, Veera ja Janina

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi