Avita Laurean restonomeja matkalla menestykseen!

Laurean rohkeat restonomit, kisatiimi Why KNOT, jossa kilpailevat Janita Karva, Ida Nordström, Henna Ohvo sekä Kiia Terho palveluliiketoiminnan koulutusohjelmasta on valittu jatkamaan Laurean menestyksekästä kilpailutietä Euroopan EMCup Maastrichtiin, Hollantiin ja RESTO-tietotaitokisoihin Jyväskylään tulevana keväänä 2022.

Kilpailujen edetessä tavoitteena on tuoda näkyväksi niin Laurea-ammattikorkeakoulua, Suomea, Espoota, restonomikoulutusta sekä tietysti omaa osaamista.

Restonomit tarvitsevat matkaan kuitenkin tukea ja kannustusta, joten tervetuloa seuraamaan tiimin valmistautumista somekanaville; IG: Facebook:

Kannusta tiimiä seuraamalla tilejä ja siivitä heidät kisamenestykseen tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla postauksia niin Facebookin kuin Instagramin puolella.

Together we can solve all the knots!

Lisätietoa kisoista: EMCup 2022 Resto 2022

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi