Brändin vahvistaminen sosiaalisessa mediassa – Jomine Oy -projekti

Projektiopinnot ovat tärkeä osa liiketalouden opiskelua Hyvinkään kampuksella. Projektit ovat kestoltaan pääsääntöisesti yhden lukukauden mittaisia ja luovat tärkeää käytännön osaamista työelämään. Projektitiimit tekevät tiiviisti yhteistyötä toimeksiantajien kanssa. 

Kevätlukukauden projektitiimi aloitti yhteistyön Jomine Oy:n kanssa tammikuussa 2020 toteuttamalla asiakaskyselyn ja loi pohjan hakukoneoptimoinnille. Syyslukukaudella aloittaneen projektitiimin toimeksiantona on lisätä edelleen Jomine Oy:n näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla ja vahvistaa brändiä sosiaalisessa mediassa.  

Jomine Oy on riihimäkeläisten Eero Riikosen ja Tommi Jakosen perustama sähköalan yritys, joka tarjoaa yli kymmenen vuoden kokemuksella sähköalan konsultointia ja suunnittelua. Vuodesta 2016 lähtien Eero ja Tommi ovat olleet Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) valtuuttamia sähkötarkastajia. 

Projektitiimi kävi tutustumassa toimeksiantajan tiloihin Riihimäellä. Tutustumisen yhteydessä tiimi esitteli tekemänsä somekalenterin yhteistyökumppanille.

”PROJEKTITIIMIN PÄÄTAVOITE ON VAHVISTAA JOMINE OY:N TUNNETTAVUUTTA” 

Kuva, joka sisältää kohteen sisä, sisäkatto, keittiö, henkilö

Kuvaus luotu automaattisesti

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi