DigiIN- osallisuutta ikäihmisille digipalveluita hyödyntämällä

Olemme moniammatillinen joukko Laurea ammattikorkeakoulun opiskelijoita, jotka suorittavat akateemista tutkimushanketta. Tervetuloa seuraamaan millainen tutkimusprosessimme on!

Projektimme toteutetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä DigiIN:n hankkeen kanssa. Projektimme tavoitteena on ajan hengen mukaisesti kartoittaa digitaalisten palveluiden käyttökokemuksia ikäihmisiltä. Projekti yhdistää Laurean huikeaa osaamista ja asiantuntemusta liiketalouden ja sosiaalialan saroilla. Tutkimushanke on osa Strategisen tutkimuksen neuvoston Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa -ohjelmaa. Hankkeessa ovat mukana myös THL, Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto ja Ikäinstituutti.

Kuva: Pixabay

Projektitiimimme on tavannut toisiaan, ohjaajaa sekä yhteistyökumppanin edustajaa niin verkossa kuin livetapaamisissa. Projektimme tiimin jäsenillä on määritellyt vastuut, näin varmistamme, että projekti etenee yhdessä laaditun aikataulun ja suunnitelman mukaisesti. Haluamme jakaa tämän blogin kautta moniammatillisen yhteistyön tuloksia projektin eri vaiheista. Projekti alkoi elokuussa 2020 ja jatkamme sitä joulukuuhun asti.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi