InnoVilla

Tämä on Laurean InnoVilla-tiimin ensimmäinen blogi. Mikä InnoVilla siis on? InnoVilla on Hyvinkään kampuksella toimiva oppimisympäristö, josta opiskelijat voivat saada ohjausta sekä vinkkejä omiin yritysideoihinsa liittyen. Opiskelijoiden projektitiimi vetää InnoVillaa ja kehittää tätä eteenpäin projektin edetessä.

Meidän ryhmällämme InnoVilla projekti on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja mennyt paljon eteenpäin. Olemme saaneet paljon aikaan viime viikkojen aikana. Olemme edistäneet eri alojen opiskelijoiden välistä yhteistyötä ja mm. käyneet heidän tunneillaan kuuntelemassa millaisia yrityksiä he ovat suunnitelleet ja antaneet apua heitä askarruttaviin kysymyksiin yrittäjyyteen liittyen. Lisäksi olemme laatineet kyselyn Hyvinkään kampuksen opiskelijoille, jossa kysytään opiskelijoiden suhtautumista yrittäjyyteen sekä heidän tietoaan InnoVillasta.

Projektityöskentely on tullut suurimmilta osin uutena opetusmuotona. Tiimissämme kaikki ovat syksyllä aloittaneita opiskelijoita. Projektissa työskentely on ollut todella antoisaa ja opettavaista, verrattuna tavalliseen kirjoista lukemiseen ja tentteihin. Meidän tiimi tässä projektissa on ollut todella hyvä. Tiimin sisäisen kommunikointi on toiminut ja olemme saaneet hyvin tehtävämme tehtyä.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi