Yhteinen matkamme on tullut päätökseen

Kokoamme tässä viimeisessä postauksessamme yhteen syksyn aikana käsiteltyjä aiheita ja päätämme samalla blogimme kirjoittamisen. Olemme käsitelleet tämän blogin aikana viikoittain vaihtuvia ajankohtaisia nuoria koskettavia asioita ja aihepiirejä, kuten nuorisotyön viikkoa, syrjäytymistä, nuorisotyön merkitystä ja sen rahoitusta, mielenterveysongelmia, kiusaamista sekä koulutuksen merkityksen tunnistamista.

Tämän lisäksi olemme pohtineet, kuinka nuorten jaksamista ja hyvinvointia voitaisiin tukea. Toimme postauksissamme esiin myös sitä, kuinka tärkeä merkitys vanhemmilla on nuorten hyvinvoinnin tukemisessa. Muun muassa Mitä kasvattajan tulisi tietää pelaamisesta sekä somen käytöstä ja Nuorten voimavarojen vahvistaminen julkaisuista löytyy konkreettisia vinkkejä vanhemmille siitä, miten nuoria voidaan kannustaa ja tukea. Vinkkien lisäksi nostimme blogiviikkojen aikana esiin matalankynnyksen avunsaannin paikkoja, kuten Miepin ja Ohjaamon.

Kuva: Pixabay

Toivomme, että blogimme toi tietoisuuteen erilaisia nuoruuteen liittyviä haasteita ja kiemuroita sekä niihin kohdentuvia tukikeinoja ja palveluita.

Kiitos kaikille teille, jotka olette seuranneet matkaamme kuluneen syksyn aikana!

– Amal, Jenna ja Minna

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi