Kellomuseossa etätyöpajaillaan

Kuva 1. Näyttelykeskus WeeGee, jossa Kellomuseo sijaitsee

Kellomuseo-projekti lähestyy pikkuhiljaa loppuaan ja nyt vasta tajuaakin, kuinka nopeasti tämä syksy on mennyt! Vastahan tämä projekti alkoi ja vähän ajan päästä esitellään projektin tuotoksia toimeksiantajallemme.

Saavutimme juuri hetki sitten projektimme päätapahtuman, nimittäin työpajan. Työpajaan osallistui yrityksiä, joiden kanssa Kellomuseo sai keskustella ja ideoida mahdollisista yhteistyömuodoista. Työpaja oli tarkoitus pitää livenä, mutta koronatilanne heristi sormea, joten pidimme työpajan tutussa ja turvallisessa Teamsissa. Vaikka teimme paljon valmisteluja ja hioimme dioja vielä tuntia ennen työpajan alkamista, perhosia lensi vatsassa. Jännitys laukesi ja oli todella mukava seurata tiimiläisten työskentelyä työpajan aikana: miten kaikki tiesi oman roolinsa ja miten hyvin tiimiläiset täydensivät toinen toisiaan. Yksi kirjoittaa sormet tulessa muistiota tapaamisesta, toinen vetää tapahtumaa kuin vanha konkari ja kolmas tekee käden käänteessä oman diashow´n loppuyhteenvedosta työpajan aikana tulleista ajatuksista.

Kuva 2. Etätyöpajan päämaja toimi Leppävaaran kampuksella

”Työpaja toi esille yritysten tarpeet, ne olivat erilaisia mutta kaikki mahdollisia. Saimme hyvin ajatuksia ja ideoita siitä, miten jatkaa eteenpäin. Kiitos teille!” Essi Pullinen, Kellomuseon museonjohtaja

Projektimme on ollut todella monivaiheinen ja on opettanut itse kullekin epävarmuudessa olemista. Aikaisia torstaiaamuja on piristänyt satunnaiset toimeksiantajamme tapaamiset Teamsin välityksellä sekä tiimiläisten kuulumisten vaihtaminen ja huulen heitto. Näitä tulee ikävä, kun projekti tulee päätökseen: aivan mahtavaa tiimiä ja toimeksiantajaa.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi