Projektin lopun fiiliksiä

Omimo- projekti lähestyy loppuaan. Uskomatonta miten nopeasti syksy on hujahtanut, sillä tuntuu että vastahan projekti juuri alkoi ja kaikki projektityöskentelystä oli vielä uutta. Mutta niin se aika rientää, kun on mukavaa.

Ehdottomasti parasta tässä projektissa on ollut tiimin sujuva yhteistyö. Hyvän yhteistyön vuoksi projekti sujui mallikkaasti. Kaikilla tiimin jäsenillä on ollut motivaatiota ja intoa työskentelyyn.Kuva 1. Varaprojektipäällikkö Jori ja somevastaava Nita (minä) innokkaina työn touhussa.

Tiimimme oli jaettu kahteen alatiimiin, sillä toinen tiimi keskittyi luomaan Omimolle uusia nettisivuja ja toinen tiimi taas kehitti sosiaalisen median markkinointisuunnitelman Omimolle.

Yhteistuumin autoimme toki toisiamme sekä jaoimme ideoita ja mielipiteitä.

Yhteistyökumppanimme Katja Kykkänen ei ollut aikaisempiin nettisivuihinsa tyytyväinen, joten halusimme todella tehdä nettisivut, jotka vastaavat hänen toiveitaan. Toiveina oli selkeys, lämpö ja yksinkertaisuus. Nettisivujen luomisessa pääsimmekin käyttämään visuaalista silmää.

Omimon nettisivuihin tuli huikea muutos parempaan. Saimme valmiista nettisivuista todella hyvää palautetta toimeksiantajalta, joten ehdottomasti voimme olla tekemäämme työhömme tyytyväisiä. Nettisivuista tuli juuri sellaiset kuin toimeksiantajamme Katja Kykkänen toivoi. Palautteen mukaan tiimi on hänen mielestään ollut käsittämätömän tehokas, idearikas, innokas ja innovatiivinen.

Kuva 2. Nettisivut ennen
Kuva 3. Nettisivut jälkeen

Somemarkkinoinin alatiimimme keskittyi projektissa Omimon sosiaaliseen mediaan. Loimme Omimolle sosiaalisen median markkinointisuunnitelman sekä sosiaalisen median markkinointiviestintäsuunnitelman vuodelle 2021. Tästä esittelemme toimeksiantajalle aikaansaannoksen tulevassa tulosten esittelyssä.Kuva 4. Sihteeri Tanja ja varaprojektipäällikkö Jori ideoimassa Omimon Instagram- tiliä

Odotamme innolla, miten tekemämme työ tulee näkymään tulevaisuudessa Omimon tunnettavuudessa ja asiakasmäärissä. Uskomme vahvasti, että tekemällä työllä tulee olemaan suuri sekä positiivinen vaikutus Omimon tunnettavuudelle.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi