Teollisuus tutuksi 2020

Projektin tarkoituksena on luoda kokonaan verkossa toteutettava Teollisuus tutuksi 2020-kampanja Hyvinkään ja Riihimäen alueen 7.–9. luokkalaisille.

Kampanjan ajankohta on marraskuussa viikolla 48. Luomme tätä kampanjaa yhdessä Hyrian ja HAMKin kanssa. Tarkoituksena on esitellä teknologian alaa yläasteikäisille ja tuoda tietoon alan opiskelu- ja työpaikkoja. 

Aiemmin tämä kyseinen tapahtuma on järjestetty yhden päivän tapahtumana valtakunnallisena Teknologiatiistaina ja se on sisältänyt mm. yritysvierailuja paikan päällä. Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme uuden edessä ja viemme tapahtuman verkkoon kampanjaviikon muodossa. Yritämme kuitenkin toteuttaa oppilaille yritysvierailut VR-kameran avulla. Tarkoituksena on esitellä heille robotiikkaa ja viikon päätteeksi järjestämme kilpailun, jossa parhaat palkitaan. Tänä vuonna painotamme erityisesti sitä, että ala on myös tytöille!  

Tällä hetkellä olemme viittä vaille valmiita viikon suunnittelun suhteen ja seuraavaksi siirrymmekin käytännön toimenpiteisiin ja ryhdymme valmistelemaan kampanjaviikon toteutusta. Korona on tuonut omat haasteensa viikon suunnitteluun, mutta jatkamme täyttä vauhtia eteenpäin kampanjaviikkoa kohti! 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi