Aurinkopaneelien kiinnostus on kasvussa

Nivoksen opastuspisteet ovat lähteneet hyvällä vauhdilla käyntiin. Opastuspisteiden tavoitteena on infrayhtiö Nivoksen tunnettuuden kasvattaminen Mäntsälässä ja sen lähikunnissa sekä asiakaskokemuksien kerääminen asiakaskyselyn muodossa.

Kahdella viime viikolla opastuspisteitä pidettiin Monninkylän, Pukkilan ja Askolan Saleissa. Neljän opastuspisteen jälkeen on huomattu, että aurinkopaneelit kiinnostavat paljon vierailijoita, kuten myös ilma- ja maalämpöpumput. Aurinkopaneelithan ovat omavarainen tapa tuottaa puhdasta energiaa ja ne lisääntyvät kovaa vauhtia.

Kuvassa opastuspisteen vierailija Kristiina Lindfors ja Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelija Kristiina Vatanen. Kuvan otti Maisa Kujanpää ja se on otettu Pukkilan Salessa.

Opastuspisteillä toimivat opiskelijat Kristiina, Maisa ja Ira ovat jo kuin vanhoja tekijöitä ja saavat kehiteltyä hyviä keskusteluita vierailijoiden kanssa energian käytöstä ja luonnonmukaisista ratkaisuista sekä tuovat Nivosta tutuksi ihmisille.

Seuraavat opastuspistepaikat ovat:

  • 11.4. S-market Oitti
  • 14.4 S-market Mäntsälä
  • 18.4. Sale Monninkylä
  • 25.4. Sale Askola
  • 28.4. Sale Pukkila

Tule siis sinäkin keskustelemaan ja osallistumaan! 😊

Kuvassa on opastuspisteen vierailija Veli Kleemola sekä opiskelijat Ira Jormalainen ja Kristiina Vatanen. Kuvan otti Maisa Kujanpää ja se on otettu Askolan Salessa.
Kuvassa opastuspisteen vierailija Ulla Blomgren sekä opiskelijat Ira Jormalainen ja Maisa Kujanpää. Kuvan otti Kristiina Vatanen ja se on otettu Monninkylän Salessa.

Kirjoittanut Mira Nevalainen

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi