Nivos infrayhtiö voi olla myös sinun yhtiösi

Jännittynein tunnelmin kokoonnuimme ensimmäiseen pre-briiffiin Teams-alustalle. Kenelläkään meistä ei ollut aavistustakaan mitä tuleman piti, koska olimme kaikki projektiryhmän jäsenet uusia opiskelijoita. Pikkuhiljaa kuitenkin asiat alkoivat selviytyä ja projektiryhmän jäsenet lähentyä, jolloin tunnelmasta tuli rennompi ja tekemisestä helpompaa.

Projektimme tavoitteena on perustaa Laurean avainyhteistyökumppani Nivos Oy:lle liikkuva opastuspiste ja esitellä palveluita valituissa kohteissa kuin myös opastaa opastuspisteellä kävijöitä energian käytöstä. Nivos on Mäntsälässä toimiva monialainen infrayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen monia arkeen liittyviä palveluita kuten energia-, vesi- ja nettipalveluita niin yritykseen kuin kotiinkin.

Tavoitteenamme on lisätä yrityksen ja sen palveluiden tunnettuutta Mäntsälässä ja muissa lähikunnissa. Valitsimme opastuspiste paikoiksi pienet kaupat, koska siellä asiakkaita liikkuu ja olemme ns. keskellä ihmisten arkea. Suoritamme asiakaskyselyä opastuspisteillä, josta on päivän päätteeksi mahdollista voittaa 50 € lahjakortti kauppaan, jossa opastuspistettä pidetään!

Viime viikolla aloitimme opastuspisteiden pidon ja saimme esiteltyä Nivosta ja sen palveluita kiinnostuneille vierailijoille ja samalla saimme mukavasti vastaajia myös Nivoksen asiakaskyselyyn.

Kuvissa näkyvät iloiset Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat Kristiina Vatanen, Maisa Kujanpää ja Ira Jormalainen sekä kaksi Nivoksesta kiinnostunutta vierailijaa. Kuvat otti Juri Ruohola ja ne on otettu Mäntsälän S-marketissa.

Tule sinäkin juttelemaan ja osallistumaan, jos satut paikalle! 😊

Kirjoittanut Mira Nevalainen

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi