Projektikuulumisia Laurea-ammattikorkeakoulun projektityöryhmältä

Olemme Laurea-ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden opiskelijoista koostuva projektiryhmä. Syksyllä 2023 saimme tehtäväksemme toteuttaa asiakaslähtöisen brändin ja brändipääoman rakentamisen yhteistyössä avainkumppanimme Lauttasaaren senioritalon kanssa. Ensimmäisten tapaamisten jälkeen aiheeksi valikoitui brändin identiteetin kehittäminen. Senioritalo on hiljattain uudistanut nettisivunsa, jonne myös osa projektin tuotoksista tuodaan esille.

Tarinat – nuo arjen aitojen tilanteiden tulkitsijat

Moni talon väestä pistivät varmasti merkille marraskuun alussa vierailleet opiskelijat. Ei ole ensimmäinen kerta, kun Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat tehneet projekteja senioritalon kanssa. Meidän projektimme on ollut järjestyksessään kolmas yhteistyöprojekti. Kävimme vierailun aikana haastattelemassa talon asukkaita ja työntekijöitä. Haastatteluiden avulla loimme tarinoita, joilla pyrimme saamaan parhaimman mahdollisen kuvan arjesta ja millaista Lauttasaaren senioritalossa asuminen ja työskenteleminen on – Mielestämme onnistuimme tehtävässämme hyvin.

Syksyisten iltojen synkentyessä moni on kietoutunut peiton suojaan, avannut kirjan ja lumoutunut sen maailmaan. Kirjat ovat täynnä tarinoita, sillä rakastamme tarinoita ja kiinnostavat tarinat pitävät otteessaan sekä tuovat lukijalle lämpöä viileisiin iltoihin. Projektimme tarinoiden muotoutuminen lähti ajatuksesta – tarinoilla luomme mielikuvia senioritalossa asumisesta ja työskentelemisestä, miksi juuri siellä on hyvä olla. Nämä projektimme tuotokset, 5 tarinaa talon väestä löytyvät nyt Lauttasaaren senioritalon uusituilta nettisivuilta – käy tutustumassa. Toivotamme projektin myötä lukijoille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Teksti: Benjamin Palokangas, Henri Salmela, Janne Raatikainen, Jesse Saastamoinen, Johanna Puhakka & Minja Räisänen
Kuvat: Johanna Puhakka

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi