Blogin lopetus

Kuva:Pixabay

Meidän blogiprojektimme on nyt tullut päätökseen. Syksyn aikana olemme käsitelleet blogissamme turvapaikanhakijoita sekä yleisesti maahanmuuttajia ja heitä ympäröiviä asioita, kuten yksinäisyyttä, kotoutumista ja terveyttä. Meidän tavoitteena oli kuvailla vieraalla maalla asumisen tuomia haasteita ja vaikeuksia, sekä tuoda uusia näkökulmia esille. Blogikirjoituksista voi löytää vielä hyödyllisiä linkkejä, joista voi olla hyötyä turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien kanssa toimiessa.

Blogipostausten kirjoittaminen sekä lukeminen on ollut mieluisa ja opettava. Olemme päässeet tutustumaan maahanmuuttajien haasteisiin syvemmin. Kirjoitukset ovat herättäneet keskustelua ja kiinnostusta. Kiitämme teitä hyvistä pohdinnoista ja palautteista. Toivottavasti onnistuimme tuottamaan teille uutta perspektiiviä.
Kiitos kaikille lukijoille, kommentoijoille ja seurailijoille tästä seikkailusta!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi