Kiitos lukijoille!

Hei lukijat, 

On tullut aika julkaista viimeinen kirjoitus blogissamme. Tämän syksyn aikana olemme käsitelleet monipuolisesti erityislasten ja erityislapsiperheiden elämään kuuluvia aiheita.

Käsittelimme blogissamme eri näkökulmista vanhemmuutta ja tuen saamisen haasteita. Esittelimme keinoja lapsen tukemiseksi käytännön vinkkien, apuvälineiden, vuorovaikutuksen ja luovien menetelmien avulla. Lisäksi pureuduimme hieman varhaiskasvatuksen maailmaan, lasten oikeuksiin ja perheiden asemaan sosiaalipalvelujärjestelmässä.

Blogin kirjoittaminen oli hyödyllinen kokemus päästä syventymään eri teemojen kautta aiheeseen, josta emme aloittaessamme tienneet paljoakaan, mutta halusimme oppia siitä lisää. 

Toivottavasti teksteistä on ollut iloa ja hyötyä tai ovat herättäneet ajatuksia teissä lukijoissa. Kiitos lukuisista kommenteista ja keskusteluista.

Toivottavasti edessänne on rauhoittumisen aikaa ennen tulevan vuoden haasteita! 

Anastacia, Anna, Joona ja Tina 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi