Kiitos ja kumarrus!

Kuva: Pixabay

Olemme päässeet muutamien viime kuukausien aikana perehtymään erityislapsi perheiden maailmaan: iloihin ja suruihin, onnistumisiin ja haasteisiin. Suuri kiitos kaikille lukijoillemme ja erityiskiitos ajatuksia herättäneistä kommenteista! Oli mahtava huomata kirjoitusten herättävän keskustelua ja mielenkiintoa käsiteltyä asiaa kohtaan. Toivottavasti te lukijat olette saaneet tulevaisuutta ajatellen itsellenne uusia työkaluja ja lisää tietoutta.

Pääsimme raapaisemaan tärkeän aiheen pintaa ja blogitekstien lisääntyessä huomasimme, että aiheita teksteille olisi ollut aivan lukematon määrä ja tämän sopan hämmentämistä olisi voinut hyvinkin vielä jatkaa. Ajan ollessa kuitenkin rajallinen päädyimme nappaamaan siskonmakkarasoppaamme aineksia melko laajasti aihe alueeltamme.

Matkan varrella soppaa hämmensi useampi kokki ja toisinaan mausteitakin eksyi monen kokin toimesta hieman reippaalla kädellä. Blogin kirjoittaminen ei ollut meille ennestään tuttua ja alussa aikaa tuhraantuikin melkoisesti käytänteiden opetteluun. Monesti tuntui, että olisi helpompi käydä lähikaupassa hakemassa valmisruokaa ja heittää soppakauha nurkkaan. Loppujen lopuksi onnistuimme tasapainottamaan siskonmakkarasoppamme maut sekä ainessuhteet ja sopasta tuli oikein makoisa kokonaisuus, jota voimme nyt tyytyväisinä syödä.

Tunnelmallista syksyä ja rauhallista joulun odotusta kaikille!       

Terveisin Elina, Essi, Helina & Iina

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi