Sarja suositus : MAID

Blogimme aiheisiin työttömyys sekä syrjäytyminen liittyy usein myös muita ongelmia kuten kodittomuus, lähisuhdeväkivalta ja huumausaineiden käyttö. Netflix suoratoisto palvelusta löytyvä mini-sarja MAID sisältää nämä kaikki luettelemani aihepiirit.

Sarjan pääosassa oleva nuori amerikkalainen äiti koittaa saada itselleen ja tyttärelleen paremman elämän. Sarja näyttää köyhyyden tuomat ongelmat, ala- ja ylämäet, ilot, surut ja pettymykset. Sarjaa on mielenkiintoista katsoa, sillä aihe on tärkeä ja liikuttava, hahmot ovat samaistuttavia ja draamasarjan juoneen liittyvät ihmissuhde kiemurat syvenevät mitä pidemmälle sarjaa etenee. Suosittelen ehdottomasti katsomaan, sarja saattaa avata ajatuksia ja opettaa ymmärtämään aiheita paremmin.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi