Blogin alku

Olemme neljä toisen vuoden sosionomiopiskelijaa Tikkurilan Laureasta. Lasunsiruja-blogissamme tulemme seuraavien viikkojen aikana kertomaan teille lastensuojeluun liittyvistä teemoista, kuten lastensuojelun tehtävistä, ennaltaehkäisystä ja avo- sekä sijaishuollosta. Meillä kaikilla kirjoittajilla on eri verran kokemusta ja tietämystä lastensuojelusta, joten aloitamme blogimatkamme perusasioiden käsittelyillä ja syvennymme myöhemmin haastavampiin aiheisiin. Tämän vuoksi myös sinun on helppo tulla lisäämään tietämystäsi ja herättelemään keskustelua lastensuojelusta blogimme parissa. 

Lastensuojeluun liittyy edelleen paljon ennakkoluuloja ja stigmatisointia, minkä vuoksi blogissamme pyrimme muovaamaan kuvaa lastensuojelusta positiivisempaan suuntaan. Korostamme teksteissämme lastensuojelun hyötyjä unohtamatta kuitenkaan erilaisia ongelmakohtia, joita eri palveluissa voi olla. Kirjoituksistamme tulee huokumaan toiveikkuus siitä, ettei kukaan joudu enää häpeämään lastensuojelun asiakkuutta.  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi