-Projektin alku- OP Uusimaa opiskelijaprojekti-

Jokainen projekti on sisällöltään erilainen ja mielenkiintoinen. Projektin aikana pyritään luomaan ratkaisuja yhteistyökumppanin esittämiin asioihin. Tässä tekstissä kerrotaan hieman projektin alkutaipaleesta ja projektin etenemisestä.

Projektin alku

Projektit alkavat aina pre-briiffillä, jossa käydään läpi yleisesti toimeksiantoa ja etenkin tutustutaan toisiin tiimin jäseniin. Yleensä heti alussa päätetään jokaiselle tiimin jäsenelle oma rooli ja vastuualue. Rooleja ovat: Projektipäällikkö, varaprojektipäälliikkö, sihteeri, varasihteeri ja somevastaava. Jokaisella roolilla ja tiimin jäsenellä on tärkeä osa projektin onnistumista. Projektipäällikön roolissa olevalla on vastuu muista tiimin jäsenistä ja projektin etenemisestä. Sihteeri pitää huolen muistiinpanoista ja valmistelee esityslistan viikottaisiin tiimitapaamisiin. Somevastaava pyrkii julkaisemaan laadukasta materiaalia Laurean sosiaalisiin medioihin.

Roolien valitsemisen ja tutustumisen jälkeen oli aika tavata yhteistyökumppani, joka on tässä projektissa OP Uusimaa. Briiffissä, eli varsinaisessa tapaamisessa käytiin läpi projektin tavoitteet ja aikamääreet.

Briiffin ja keskustelujen jälkeen ehdittiin napata yhteiskuva. Kuvassa tiimin jäsenet, ohjaaja ja yhteistyökumppanin edustajat.

Projektin ensisijainen tavoite on luoda suunnitelma joustavasta työntekijäpoolista pankin päivittäispalveluihin

Projekti jatkuu tiiviissä yhteistyössä OP Uusimaan yhteyshenkilöiden ja tiimin välillä. Yhdessä pyrimme vastaamaan ja luomaan ratkaisuja projektin edetessä.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi