Super makeaa projektityöskentelyä – Konditoria pH7

Olemme liiketalouden (P2P) opiskelijoita Laurean Hyvinkään kampukselta. Tänä syksynä teemme projektia yhteistyössä Konditoria pH7:n kanssa. Tarkoituksenamme on luoda Konditoria pH7:lle markkinointiviestintäsuunnitelma asiakastutkimusten pohjalta.

Tähän mennessä olemme esimerkiksi päässeet suunnittelemaan kyselyä sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Kyselyn luominen oli mielenkiintoinen prosessi ja vielä mielenkiintoisempaa on ollut seurata kyselyyn kertyviä vastauksia! 

Syyskuussa pääsimme myös tutustumaan Konditoria pH7:n tehtaanmyymälään Tuusulassa. Yrityksen toimitusjohtaja Tony Hienonen piti meille todella mukavan esittelykierroksen heidän tuotantotiloihinsa, joihin kuuluu kaksi erillistä rakennusta. Toinen rakennus on täysin pyhitetty gluteenittomien tuotteiden valmistukseen, eikö olekin siistiä? 

Kuvia Tuusulan tutustumiskäynniltä. Lisäksi vasemmassa yläkulmassa kuva ensimmäisestä tapaamisestamme toimitusjohtajan kanssa.

Parastahan tutustumiskäynnillä oli kuitenkin se, että saimme maistaa Konditoria pH7:n superherkullisia macaron-leivoksia ja ostaa tuliaisia myös kotiin! Ainoa huono puoli oli se, että hirveä valinnanvaikeus iski suuren herkkuvalikoiman takia…

Kuvia Tuusulan myymälän herkkuvalikoimasta, nam!

Värikästä ja iloista syksyä!

– Joanna, projektin sosiaalisen median sisällöntuottaja

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi