YLY- hankkeen kevät. Projektitiimin tunnelmia monipuolisesta projektista.  

Tammikuussa 2022 aloittamamme projekti YLY-hankeen kanssa alkaa lähestyä loppuaan meidän tiimimme osalta. Tarkoituksenamme projektissa oli suunnitella ja toteuttaa YLY- hankkeen sidosryhmäviestintää sekä lisätä hankkeen tunnettavuutta. Pääsimme projektitiimimme kanssa osallistumaan Riihimäen lukiolla 12.4.2022 järjestettyyn tapahtumaan, jossa saimme tehdä lukiolaisten kanssa yhteistyötä sekä auttaa heitä tulevaisuuden suunnitelmissa, jotka koskevat tulevaisuuden opiskeluita

Projektimme on edennyt sujuvasti ja olemme onnistuneet projektitiiminä erittäin hyvin. Tiimimme koostui kuudesta Laurean tradenomiopiskelijasta ja ohjaajanamme toimi Pirjo Lappalainen. Viisi tiimiläistämme aloitti opinnot tammikuussa 2022, joten tämä oli monelle ensimmäinen projekti. Tässä blogissa lukijat pääsevät lukemaan projektitiimimme yleisistä fiiliksistä projektin aikana ja sen jälkeen.  

Heti projektin alussa olimme hieman hukassa siitä, mikä on koko projektin tavoite. Tiimiläisemme olivatkin alussa sitä mieltä, että projekti tulee olemaan työläs, mutta erittäin kiinnostava. Projektin edetessä tiimimme pääsi tutustumaan toisiinsa paremmin ja yhteistyö tuntui entistä helpommalta, joka auttoi projektin aikana huomattavasti. Tiiminä olimme tehokkaita ja saimme vietyä projektia hyvin eteenpäin ensimmäisestä päivästä lähtien. Kaikkien mielestä meillä oli erittäin hauska ja mukava ryhmä ja saimme kaikki työt yhdessä helposti tehtyä. 

Mielestämme projekti oli hyvin laaja ja monipuolinen. Pääsimme tekemään kaikkea somepäivitysten, tapahtuman järjestämisen ja palautekyselyn analysoimisen väliltä. Jokainen meistä on oppinut hurjasti monipuolisia asioita projektin aikana. Palautekyselyn luominen ja sen analysointi oli meille jokaiselle uutta. Pääsimme toteuttamaan itseämme TikTok-videoiden avulla, mikä ei ollut meille kenellekään kovin tuttua. Pääsimme projektin aikana tekemään mediatiedotteen, joka päätyi lehteen asti. Tiimipäivät eivät suinkaan olleet meille tuskaa, vaan työskentelymme oli rentoa ja helppoa. Tehtävien ohella pystyimme heittämään ilmoille vitsejä ja nauramaan niille yhdessä.  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi